Widgets

Home » , » तिते करेलाले जोगाउँछ क्यान्सरबाट

तिते करेलाले जोगाउँछ क्यान्सरबाट

Written By sangalo on Monday, August 5, 2013

भिडियो हेर्नको माथि को बक्स मा डबल क्लिक गर्नु होस्
तिते करेला कत्तिको खाने गर्नुभएको छ ? कतै तितो भयो भनेर नखाने गर्नुभएको त छैन ? यदि त्यसो हो भने अब नियमित रुपमा तिते करेला खानुहोस् । तिते करेलाको तरकारी तथा अचार मात्र होइन नियमित रुपमा तिते करेलाको जुस समेत खाने गर्नुहोस् । किनकी तिते करेलाले क्यान्सरबाट जोगाउने तथ्य पत्ता लागेको छ ।
Bitter-Gourd
तिते करेलामा भएको तत्वले खासगरी प्यांक्रियाजका क्यान्सरजन्य कोषलाई नष्ट गर्ने पछिल्लो अनुसन्धानले देखाएको छ । अमेरिकाको कोलोराडो विश्वविद्यालयका शोधकर्ताहरुका अनुसार तिते करेलाको जुसको नियमित सेवनले प्यांक्रियाजमा विशेष इन्जाइमलाई उत्प्रेरित गरी क्यान्सर कोषलाई ग्लुकोज शोषण गर्न असमर्थ बनाउँछ जसका कारण ती कोषमा उर्जा अभाव हुन्छ र कोष मर्छन् ।
तिते करेला मधुमेहका रोगीका लागि अत्युत्तम भोजन भएको कुरा त हामी सबैलाई थाहा छ । मधुमेहले प्यांक्रियाजको क्यान्सरलाई झनै बढावा दिन्छ । यदि हामीले नियमित रुपमा तिते करेलाको सेवन गर्ने हो भने मधुमेहका साथै क्यान्सरको जोखिम पनि कम हुने शोधकर्ताको भनाइ छ ।
तिते करेलामा क्यान्सर प्रतिरोधी गुण रहेको पछिल्लो खोजले क्यान्सर रोगको उपचारमा नयाँ आयाम थप्ने विश्वास शोधकर्ताहरुको रहेको छ ।

भिडियो हेर्न तल को बक्सको बिज्ञापन काटेर हेर्नु होस्

lt;/div>;
Share this article :

Post a Comment

http://filmysangalo.blogspot.com/ कुनै मान्यता प्राप्त पत्रकार बाटसंचालित होईन | यो ब्लग बाट प्रकासित हुने सामाग्रीहरु नेपालको मान्यता प्राप्त पत्रपत्रिकाहरु र Youtube बाट प्रतिलिपि गरी Facebook मार्फत श्रोता सामुपुर्याउने सानो जमर्को मात्र गरेका हौ |

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Support : Supported by: खबरjpt
Copyright © 2011. filmsangalo.com - All Rights Reserved
Designed and Published by: Khabarjpt
Proudly powered by Blogger